Clientul întîrzie să achite
serviciile de transport

Transportatorul nu s-a
prezentat la încărcare

Expeditorul nu s-a achitat
cu serviciile de transport

Marfa a ajuns deteriorată
sau prezintă lipsuri

078 557 557


SOLUȚIA

SUNTEM NOI

Serviciu juridic creat de
BAA MACOVEI&PARTNERS

SERVICII PRESTATE

bul Asistență în cadrul soluționării
litigiilor de transport.

bul Reprezentarea intereselor în
instanțele de judecată și arbitraj.

bul Redactarea de pretenții, cereri,
la etapa procedurii prealabile.

bul Asistență juridică în cadrul fazei
executării actelor judecătorești.

bul Redactarea și perfecționarea
contractelor de transport.

bul Asistența în cadrul negocierilor
privind contractele de transport.

ASISTENȚA JURIDICĂ ASIGURATĂ DE
BAA MACOVEI&PARTNERS

BAA Macovei Partners

Conform informațiile prezentate de MTID, la 4 iulie 2016, Ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc și Ministrul Infrastructurii și Transporturilor, Graziano DELRIO au reluat discuțiile privind cu privire la ratificarea Acordului comun privind reglementarea transportului international auto de pasageri și mărfuri.

Documentul urmează să intre în vigoare până la sfârșitul acestui an. În acest context, Ministrul italian al Infrastructurii și Transporturilor și-a exprimat susținerea și promovarea Acordului în Parlamentul Republicii Italieine și asigurarea votului necesare pentru ratificarea Acordului. La rândul său, dl Iurie Chirinciuc a adus mulțumiri pentru reluarea negocierilor pe marginea acestui subiect precizând garantarea dezvoltării relațiilor de prietenie și în continuare.

Ca urmare a intrării în vigoare al Acordului comun privind reglementarea transportului internațional auto de pasageri și mărfuri va rezulta o serie de avantaje, și anume, accesul pe piața serviciilor a operatorilor de transport cu o bună reputație, capacitate financiară, bază tehnico-materială și competență profesională. Organizarea serviciilor regulate între localitățile ambelor state va crea condiții de confort pentru libera circulație a cetățenilor ambelor state. Principiile de paritate, prevăzute în Acordul bilateral, vor crea condiții pentru dezvoltarea afacerilor economice, în urma cărora vor profita agenții economici ai ambelor state. Transportarea persoanelor prin intermediul serviciilor regulate va majora nivelul siguranței și confortului, datorită monitorizării acestor servicii de către autoritățile competente ale ambelor state.

Sursa: mtid.gov.md

Parteneri și Clienți

Întreabă on-line

Adresa de email:
Denumire:
Mesaj:
Control anti-spam. Indicați mai jos rezultatul adunării: 200+22.