Clientul întîrzie să achite
serviciile de transport

Transportatorul nu s-a
prezentat la încărcare

Expeditorul nu s-a achitat
cu serviciile de transport

Marfa a ajuns deteriorată
sau prezintă lipsuri

078 557 557


SOLUȚIA

SUNTEM NOI

Serviciu juridic creat de
BAA MACOVEI&PARTNERS

SERVICII PRESTATE

bul Asistență în cadrul soluționării
litigiilor de transport.

bul Reprezentarea intereselor în
instanțele de judecată și arbitraj.

bul Redactarea de pretenții, cereri,
la etapa procedurii prealabile.

bul Asistență juridică în cadrul fazei
executării actelor judecătorești.

bul Redactarea și perfecționarea
contractelor de transport.

bul Asistența în cadrul negocierilor
privind contractele de transport.

ASISTENȚA JURIDICĂ ASIGURATĂ DE
BAA MACOVEI&PARTNERS

BAA Macovei Partners

MTID informează că la Chişinău a avut loc, Forumul Comitetului de legătură a IRU cu ţările Eurasiei. La acest Forum Internaţional au participat reprezentanţi ai asociaţiilor transportatorilor internaţionali din Moldova, Bielorusia, Rusia, Ucraina,Georgia,Turkmenistan, Uzbekistan, Tadjikistan.

În cadrul evenimentului a fost semnată Declaraţia de Intenţie privind integrarea Cartei de Calitate a CEMT în competenţa profesională în Republica Moldova. Părţile semnatare Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Forumul Internaţional pentru Transporturi(ITF), Uniunea Internaţională a Transporturilor Rutiere(IRU) şi respectiv, Asociaţia Internaţională a Transportatorilor Auto din Moldova (AITA).

Documentul prevede implementarea Cartei de Calitate pentru operaţiuni de Transporturi Rutiere şi Mărfuri în cadrul sistemului Multilateral de Cote CEMT şi în special a prevederilor privind competenţa profesională. Părţile semnatare a Declaraţiei şi-au asumat realizarea unor angajamente care presupun crearea condiţiilor necesare pentru asigurarea transparenţei eficiente în procesarea cererilor pentru licenţele CEMT, garantarea de către companiile de transport implicate în operaţiunile de transport rutier internaţional de mărfuri în cadrul sistemului CEMT a unui nivel înalt de competenţă profesională a conducătorilor auto.

Alte cerinţe ce se referă la existenţa unei baze de date a persoanelor competente în domeniu, o bună reputaţie a companiei de transport, capacitate financiară.
Preşedintele Asociaţiei AITA dl Grigore Bernavschi a dat o prezentare privind rolul transportului rutier în Republica Moldova şi problemele asociate cu transportul rutier internaţional.

Sursa: mtid.gov.md

Parteneri și Clienți

Întreabă on-line

Adresa de email:
Denumire:
Mesaj:
Control anti-spam. Indicați mai jos rezultatul adunării: 200+22.